Amningsfika i Kävlinge i höst

Publicerad 2015-09-14 20:41:00 i Amningsfika, Övrigt,

Nu drar vi igång höstens amningsfika (tidigare kallat amningskafé) i Kävlinge utanför Lund. Alla som har barn som ammas och alla som väntar barn och är nyfikna på amning är välkomna att komma och fika och umgås med andra ammande föräldrar. Partners är också välkomna. Jag och kanske någon mer hjälpmamma kommer så klart att vara där och kan svara på alla möjliga amningsfrågor, men du behöver inte ha något särskilt att fråga om för att komma och ha trevligt. Du behöver inte heller vara bosatt i Kävlinge och åldern på det ammade barnet spelar naturligtvis ingen roll. Tre tillfällen är inbokade och schemat finns här nedanför.

Vi håller till på Arvidsborgsgården (Öppna Förskolan) som ligger på Arvidsborgsvägen 141 i Kävlinge, ungefär 20 minuters gångväg från stationen.

Det är helt gratis att närvara men för att kunna förbereda fika så vill vi att ni anmäler att ni tänker komma och hur många som vill ha fika. Detta kan ni göra antingen i eventet som ligger uppe i Amningshjälpens slutna grupp på Facebook, eller genom att skicka ett email.

Datum och tider

Tisdagen den 6:e oktober klockan 09:45-11:45 [anmäl via FB-event]
Tisdagen den 3:e november klockan 09:45-11:45 [anmäl via FB-event]
Tisdagen den 1:e december klockan 09:45-11:45 [anmäl via FB-event]

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

(M)amman Malin

(M)amman Malin
mammanmalin@gmail.com

Jag heter Malin och har varit en av Amningshjälpens alla hjälpmammor, dvs rådgivare inom allt möjligt amningsrelaterat. För tillfället har jag paus på grund av små barn och andra livsomvälvningar, men jag hoppas att återkomma som hjälpmamma inom kort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela