Amningskafé i Kävlinge i juli

Publicerad 2015-05-30 12:09:00 i Amningsfika, Övrigt,

Planen är att börja ha amningskafé regelbundet i Kävlinge utanför Lund i höst, men redan nu i juli kör vi en provtur. Alla som har barn som ammas och alla som väntar barn och är nyfikna på amning är välkomna att komma och fika och umgås med andra ammande föräldrar. Partners är också välkomna. Jag och någon mer hjälpmamma kommer så klart att vara där och kan svara på alla möjliga amningsfrågor, men du behöver inte ha något särskilt att fråga om för att komma och ha trevligt. Du behöver inte heller vara bosatt i Kävlinge och åldern på det ammade barnet spelar naturligtvis ingen roll.

Dessutom har vi fint besök! Evelina, uppväxt utanför Landskrona, är Breastfeeding USA counselor och kommer att närvara och inspirera oss med hur de stödjer ammande i Georgia där hon är aktiv.

Tid: tisdagen den 21:a juli klockan 10:00-12:00
Plats: Kävlinge, ca 20 minuters gångväg västerut från tågstationen
Anmälan: det är naturligtvis gratis (fast något till fikan är alltid trevligt) men vi vill gärna veta hur många som kommer. Om du har Facebook-konto så gå med i Amningshjälpens slutna grupp och anmäl dig i eventet där. Där finns även den fullständiga adressen där vi ska vara. Har du inte Facebook-konto så kan du i stället skicka ett email och berätta att du vill komma så ger jag dig adressen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

(M)amman Malin

(M)amman Malin
mammanmalin@gmail.com

Jag heter Malin och har varit en av Amningshjälpens alla hjälpmammor, dvs rådgivare inom allt möjligt amningsrelaterat. För tillfället har jag paus på grund av små barn och andra livsomvälvningar, men jag hoppas att återkomma som hjälpmamma inom kort.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela